BEHANDLINGAR OCH PRISER

 

Hela vår kropp finns representerad i foten, örat och ansiktet genom så kallade reflexzoner. Organ och kroppsdelar sammanbinds genom ett antal energibanor. Dessa reflexzoner och energibanor eller meridianer har förbindelser med varandra. Hos en frisk person flödar energin utan blockeringar. Många har muskelspänningar som kan minska cirkulationen, vilket försämrar kroppens naturliga utrensningskapacitet.

 

Med hjälp av zonterapi, öronakupunktur, bioenergimassage och andra energibehandlingar förbättras cirkulationen, de utrensande organen och kroppens naturliga självläkningsförmåga stärks.

 

Allergier, migrän, bihåleinflammation, tinnitus, hudbesvär, ont i ryggen, störningar i mag- och tarmfunktionen, sömnstörningar, stressrelaterade symtom, PMS, ofrivillig barnlöshet och andra hormonella störningar, ADHD... tillhör en del av det som kan behandlas.

Nedanför följer en kort beskrivning på alla behandlingar jag har att erbjuda. De flesta behandlingar går att kombinera med varandra. Du kan kombinera två, tre eller fyra behandlingar beroende på vilka symptom du har och hur mycket tid jag får för att ta hand om dig. Priserna hittar du längst ner på sidan.

 

 

FOTZONTERAPI

 

Fotzonterapi bygger på ett samband mellan olika zoner på fötterna och olika delar av kroppen. Genom massage på dessa zoner försöker man upptäcka och behandla olika störningar.
 

När en störning uppträder i ett organ eller område av kroppen så är motsvarande område på fötterna mycket känsligt för tryck. Genom massage av dessa zoner försöker man återställa den normala funktionen i organet eller problemområdet. Zonterapin kan alltså användas både som ett sätt att lokalisera problemområden och som behandlingsmetod. De olika zonerna behandlas i en viss ordning för att bästa resultat skall uppnås. Zonterapi används vid ett stort antal störningar, bl.a. huvudvärk, migrän, smärtor i rygg och leder, urinvägsbesvär, matsmältningsproblem, fertilitetsproblem....

En mycket snabb och effektiv metod för att ta bort akuta besvär. Vid kroniska åkommor behöver man gå regelbundet, varranan, var tredje veckan på zonterapi under en längre period.

 

Behandlingstid: minst 30 minuter 

 

ANSIKTSZONTERAPI

 

En relativt ny behandlingsmetod, utvecklad av Lone Sorensen Lopez efter många års hårt arbete och forskning. Behandlingsteknikerna i ansiktszonterapi är en unik blandning av orientaliska medicinens grundprinciper, traditionell kinesisk medicin, gamla indianska tekniker och modern forskning inom neuroanatomin. 

I en ansiktszonterapi behandling påverkas hela kroppen genom att akupunkturpunkter, zoner och neuropunkter i hela ansiktet stimuleras. Blodcirkulationen ökar, spänningar löses upp och du blir lugn och avslappnad.

Med ansiktszonterapi kommer man åt "vrår" i hjärnan som man inte kommer åt med andra alternativa behandlingsmetoder. Utomlands arbetar man med stor framgång på barn och vuxna med olika svårigheter såsom: dyslexi, språksvårigheter, inlärningsproblem, dyskalkyli, hjärnskadade, autism, asperger, ADHD, DAMP, Downs syndrom, epilepsi och många fler sjukdomsgrupper.

Behandlingen utförs i 7 olika faser, dessa gör att kroppen efter ett antal behandlingar kommer i balans, hur många är olika från person till person. Att få ansiktszonterapi är mycket skönt och avslappnande, det gör oftast inte ont. Många somnar eller hamnar i djup avslappning.

För att bli av med kroniska besvär behöver man gå regelbundet, varannan, var tredje veckan på ansiktzonterapi under en längre period.

 

Behandlingstid: minst 30 minuter

 

 

 BIOENERGITERAPI

 

Detta är en mycket kraftfull behandling som tar bort spänningar och blockeringar på ett fysiskt, energetiskt och informationsplan (tankemässigt plan).Behandlingen bygger på en kombination av tankens kraft, stretchingar, tibetanska och tao tekniker. Med hjälp av den här metoden kan man lätt balansera kroppen, förbättra kroppens reglerande funktioner och påskynda läkningsprocesser.

Genom beröring på din fysiska kropp och den energikropp du har närmast utanför dig själv påverkas din bioenergi, det energifält som finns i och runt omkring kroppen.

Med hjälp av bioenergiterapin kan man lätt balansera kroppen, förbättre kroppens reglerande funktioner och påskynda läkningprocesser. Metoden stärker energiflödet i hela kroppen, tar bort blockeringar på cellnivå, sänker mentalstress, stärker imunförsvaret och andra system som behöver stärkas (cirkulation, lymfsystem, hormoner, matsmältning...) och ger en mycket djup avslappning.

Upphovsman är Boris Aranovich, som framgångsrikt arbetat med metoden i Ryssland och menar att fysisk sjukdom beror på stagnation i något av kroppens utrensningssystem.

 

Behandlingstid: minst 30 minuter

 

ÖRONAKUPUNKTUR

 

Genom att stimulera en bestämd punkt i örat som motsvarar och står i relation till ett visst organ, en kroppsdel eller en funktion kan man förebygga, behandla sjukdomar och ge smärtlindring.

Behandlingen sker med hjälp av akupunkturnålar.

Du får 5 nålar i ena örat och ligger eller sitter sedan en halvtimme, tills nålarna verkar. Sedan plockar jag ut nålarna och eventuellt ersätter dem med kul- eller nålplåster, som ska sitta i örat under flera dagar, för att förbättra effekten på behandlingen.

 

Behandlingstid: 30 minuter

För endast nålplåster, betalar du 150 kr. 

Du kan GRATIS kompletera andra behandlingsformer med öronakupunktur.

 

 

 

ACCESS BARS - en dynaminsk energihealing process inom Access Consciousness

 

En Access Bars-behandling innebär en mjuk beröring av 32 olika punkter på huvudet och när du får den kan du lätt och enkelt släppa taget om allt det som hindrar dig från att ta emot.

Det finns 32 punkter - BARS - på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, beslut och trosuppfattningar vi har eller har haft om någonting. Det kan till exempel handla om glädje, tid, medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, pengar, kreativitet, sex, kropp...

När dina bars berörs hjälper det dig att släppa de mönster som hindrar dig från att välja det som verkligen berikar ditt liv. Du får tillgång till mer av dig själv, din kropp och livet.

Access Bars är en fantastisk behaglig och avslappnande behandling som sätter igång energiflödet i kroppen. Efter sessionen känns det i sämsta fall som om du precis har fått ditt livs bästa massage och i bästa fall kan hela ditt liv förändras till det bättre med fullkomlig lätthet.

Många upplever att tankebruset tystnar, att de sover djupare, att deras relationer förbättras, att de befrias från spänningar i både kropp och själ, att blockeringar orsakade av uppbyggd vrede, frustation och urmattning frigörs, att koncentration och fokus förbättras, att de får en känsla av frid och välmående.

Bars används även mot stress och kronisk värk. Barn och vuxna med ADHD kan få stort stöd genom barsbehandlingar.

 

Behandligsformen är godkänd av The National Certification Board for Therapeutic Massage and Bodywork i USA.

Metoden har beprövade internationella resultat sedan drygt tjugo år och används av psykologer, lärare, kuratorer, kroppsterapeuter och företagsledare med både barn, ungdomar och vuxna. 

 

Behandlingstid: minst 45 minuter

 

 

 

MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System)-en dynamisk energihealing process inom Access Consciousness

 

MTVSS "boostar" ditt immunförsvar och kan hjälpa dig att ta bort många olika kroppsbesvär. Den används bl.a. på leder, njurar och körtelsystem och ger hela kroppen en chans att läkas.

Behandlingen ger en känsla av frid och lätthet i kroppen eftersom de begränsningar som har låsts in i kroppens celler frigörs. Processen assisterar dig till en bättre gemenskap med din kropp vilket ger dig fler hälsosamma fördelar.

MTVSS hjälper dig att rensa blockeringar/problem på alla nivåer: fysiska, mentala och känslomässiga. Den kan skapa en kraftfull förändring genom att den går förbi din logiska, analytiska hjärna. Den verkar genom att omvandla djupgående självpåtagna saboterande föreställningar om oss själva och våra kroppar på cellulär nivå.

En dynamisk hands-on process som tar kroppen tillbaka till tiden omedelbart före traumat. Det handlar om att koppla av och låta cellerna gå tillbaka till hur de var innan traumat. 

Vi öppnar våra dörrar till ökad medvetenhet! 

Behandlingen utförs med kläderna på.

 

Behandlingstid: minst 45 minuter

 

 

ACCESS ENERGETIC FACELIFT - en dynamisk energihealing process inom Access Consciousness

 

En underbar skön och avslappnande behandling som föryngrar och lyfter ditt ansikte och hela din kropp genom att aktivera olika energiprocesser.

Behandlingen utförs liggande med kläderna på och utan några hudvårdsprodukter.

Det som är unikt med metoden är att när du tat emot processen så får hela din kropp effekt av behandlingen. De energier som sätts igång under processen bidrar till att både lyfta ditt ansikte samt att förbättra hela din allmäna livskvalite.

Energifrekvenserna vänder åldrandeprocessen och du känner helt enkelt glädje av att vara i din kropp. Många väljer energetic facelift i stället för access bars då de upplever en djupare avslappning under behandlingen.

 

Behandlingstid: minst 45 minuter

 

 

HOLISTISK ANSIKTSBEHANDLING 

 

 

En skön behandling som ger avslappning och påverkar inte bara huden i ansiktet, utan även kroppen. Ballanserande och uppiggande.

I behandlingen ingår: rengöring, peeling, varma handdukar, ansiktsmassage, ansiktszonterapi, ansiktsmask, hand- eller fotzonterapi, Renu 28 gel och ansiktkräm.

Produkterna jag använder är rena, milda och växtbaserade.

Känner du för en energigivande och lyxig avslappning tveka inte att boka tid. 90 min rekommenderas men väljer du bort ansiktszonterapin då är du färdig på 45 minuter.

 

Behandlingstid: minst 45 min

 

 

 

 

I

 

 

PRISER

  30 min 460 kr 

 45 min 680kr

 60 min 860 kr

  75 min 1000 kr

  90 min 1200 kr 

 

 

 

15 min ryggmassage i fåtöljen kostar 150 kr. Bokas endast i kombination med andra behandlingsformer.

 

Rabatterade priser eller erbjudanden vid bokning och betalning av flera behandlingar samtidigt. Kontakta Adriana för frågor och bokning på telefon 070 55 87 109 eller e-mail: adi@holistika.se