SELLERIJUICE

2019-08-13

Jag skrev för ett tag sedan om boken "Medial läkning" av Anthony Williams där författaren beskriver hur och varför alla våra symptom och sjukdomar uppstår. Därför blev jag inspirerad till att börja äta mer selleri och jag tillsatte alltid några stjälkar i mina smoothies på morgonen. För två veckor sedan köpte jag en råsaftcentrifug för att kunna pressa ut saften och få i mig större mängder av den här läkande växten. Tanken var att stärka kroppen och förebygga symptom och jag märker redan positiva effekter: bättre tandköttshälsa, försvinnande av sår i näsan orsakad säkert av virus och ökad lust till kreativt skapande och fysisk aktivitet. 

Selleri är ett av de mest kraftfulla antiinflamatoriska livsmedel, eftersom den svälter ut ofördelaktiga bakterier, jäst, mögel, svamp och virus som finns i kroppen och spolar ut deras toxiner och avfallsprodukter ur tarmen och levern.

Sellerin höjer tarmens pH-värde eftersom den innehåller rikligt med bioaktivt natrium och den renar och läker tarmväggarna. Den höjer även saltsyrehalten i magsäcken så att maten lättare kan smältas. Sellerin förbättrar njurfunktionen, hjälper till att återuppbygga binjurarna och kan även lugna sinnet och våra tankemönster. Den reduserar riskerna att drabbas av migrän, hjälper vid stress och reparerar ditt DNA. Det är en av de bästa mediciner som någonsin funnits.

Informationen är hämtad från Anthony Williams bok: "Medial läkning - kostguiden"

Har du hälsoproblem och lyckas inte bli av med dina besvär, rekommenderar jag varmt att börja dricka sellerijuice. 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)