INSTANT TRANSFORMATION

2017-09-09

Vad är Instant Transformation?

Instant Transformation erbjuder djup fundamental och ofta förvånansvärd snabb förändring på olka tillstånd i kroppen som fysiska smärtor, även på det mentala eller det emotionella tillståndet. Det fungerar också på många andra saker i livet som relationer, negativa mönster osv.

I en session i Instant Transformation utgår man ifrån kvantfysikens grundprinciper att medvetenhet har en avgörande betydelse för skapandet av vår verklighet. Utifrån denna kvantfysiska princip arbetar man under en session, som kan ha omedelbara effekter på människors mentala, emotionella och fysiska tillstånd.

Det finns inga garantier att det alltid händer "stora saker" men i de allra flesta fall blir det resultat. Det är alltid klienten som väljer förändringen, "coachen" assisterar och guidar klienten igenom sessionen.

I Instant Transformation håller man sig borta från flum och mysticism och man är förankrad i forskningen inom kvantfysik och medvetenhet. Det kan ibland verka för otroligt för att vara sant med snabbheten och resultatet i en transformation, vi är lärda att förändring måste ta tid, men det behöver den inte. Hemligheten ligger i att vi människor bär på "storys" om saker och ting i livet som skapar övertygelser om varför t. ex. en smärta uppkommit. Våra "storys" håller ofta denna smärta på plats. Dessa "storys" avslöjas under sessionen och lyfts fram i ljuset och utifrån det man inom kvantfysiken benämner som observation kan övertygelsen (storyn) inom loppet av sekunder upphöra (kollapsa) och ofta samtidigt släpper tillståndet permanent. 

Metaforen är att vi alla har som programmerade biologiska hårddiskar som bär information om allt vi har lärt oss tro och är övertygade om. På hårddisken kan även konflikter finnas som ofta orsakar problem på olika plan. Det är denna information vi blir medvetna om när vi lyfter fram "storyn". Vi bokstavligen o-skapar imformationen under en session i Instant Transformation, och där sker det som många skulle såga "att det här är för bra för att vara sant".

Många människor har fått fantastisk hjälp av Instant Transformation.

Man dömer ingen och framför inga sanningar. Bara klienten vet vad som är sant.

Instant Tranformation är lätt, enkelt och lekfullt.

Är du nyfiken och redo för en förändring? Kontakta mig på 0705587109.

Adriana

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)