ACCESS BARS

2016-01-03

 

 

 

 

Grunden i Access är en behandling som kallas Bars. Syftet med Bars är att visa människor att de bara kan slappna av och ta emot. En Bars-behandling innebär en mjuk beröring av 32 punkter på huvudet, och när du får den kan du lätt och enkelt och utan ansträngning släppta taget om allt det som hindrar dig från att ta emot. Det här med att ta emot är något vi inte är så bra på ... 

Bars är en fantastiskt behaglig och avslappnande process, som utan någon ansträngning tar bort begränsningar på alla områden i ditt liv. Efter sessionen känns det i sämsta fall som om du precis har fått ditt livs bästa massage – och i bästa fall kan hela ditt liv förändras till det bättre med fullkomlig lätthet.

Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, beslut och trosuppfattningar vi har eller har haft om någonting. Det kan till exempel handla om glädje, tid, medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, pengar, kreativitet, kropp, sexualitet…

När dina Bars berörs hjälper det dig att släppa de mönster som hindrar dig från att välja det som verkligen berikar ditt liv. Du får tillgång till mer av dig själv, din kropp och livet. Vad mer är möjligt då?

Det är en avkopplande behandling som sätter igång energiflödet i kroppen. Många upplever att tankebruset tystnar, att de sover djupare, att deras relationer förbättras, att de befrias från spänningar i både kropp och själ, att blockeringar orsakade av uppbyggd vrede, frustation och utmattning frigörs, att koncentration och fokus förbättras, att de får en känsla av frid och välmående. Bars används även mot stress och kronisk värk. 

 

 

 

Behandligsformen är godkänd av The National Certification Board for Therapeutic Massage and Bodywork i USA.

 

Metoden har beprövade internationella resultat sedan drygt tjugo år och används av psykologer, lärare, kuratorer, kroppsterapeuter och företagsledare med både barn, ungdomar och vuxna. Den fungerar fristående och är även ett dynamiskt komplement till övrig fysisk behandling, träning, coaching, terapi och beroendebehandling.

 

Hjärnforskaren Dr Jeffrey Fannin har filmat hjärnan på en klient före och efter en access bars session. Han har analyserat hjärnor i femtonårstid och har aldrig kommit i kontakt med en effektivare metod. Titta på videon för att se presentationen och bilderna:

 

 Du är välkommen att boka tid om du är intresserad. Ring Adriana på 070 55 87 109 eller kontakta mig genom hemsidan.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)