Vaccinationer - är det okej att låta sina barn bli vaccinerade?

2011-11-28

Om en person blir utsatt för en försvagad sjukdom (vaccination) producerar kroppen antikroppar mot sjukdomen och blir därmed immun mot sjukdomen. Det verkar ju bra vid första intrycket men immunsystemet består inte bara av antikroppar utan av hud, mukösa membran i näsa och hals, öron och ögon, näshår, saliv, bukspottkörteln, tarmarna, tonsillerna, tymus och dessutom hypofysen i hjärnan. Alla delar arbetar tillsammans för att skapa kroppens immunitet.

Vaccination åstadkommer artificiellt en sjukdom så att immunitet uppkommer. Detta förfarande kan emellertid misslyckas på många sätt. Vaccinet innehåller många giftiga kemikalier tillsammans med det immuniserande viruset. Sjukdomen kommer naturligt in i kroppen genom mun eller näsa. Vaccinet däremot kommer in i kroppen på ett onaturligt sätt. Genom att sticka in en nål i huden går man förbi huden med dess del i immunförsvaret. Normalt producerar kroppen en enorm mängd vita blodkroppar för att neutralisera infektionen. Vid vaccination bygger inte kroppen upp denna extra mängd vita blodkroppar pga att kroppen inte har blivit varnad av tonsillerna att en infektion är på väg. Vaccinet innehåller dessutom mer än en sjukdom. Där finns t ex mässling, påssjuka och röda hund. Detta orsakar ytterliggare press på immunsystemet.

Vacciner immuniserar inte, de sensibiliserar!

För att veta lite mer om vacciners effekter på våra kroppar lyssna gärna på Linda Karlström som var på en föreläsningsturne i Sverige i april 2011. Du kan få svar på många frågor angående vaccin och vaccinationer. Den här föreläsningen är inspelad i Malmö och består av tio delar. Ta dig tid att skaffa information i ämnet. Det är viktigt för våra barns hälsa.

 

Lycka till i dina framtida val angående vacciner!

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)